Reparaties

Bestaand schilderwerk bijwerken

Door weersinvloeden gaat het schilderwerk van uw pand na verloop van tijd achteruit. In overleg kijken wij om de twee jaar de staat van het schilderwerk na en werken wij bij. Zo houdt u het onderhoud op peil.

Kozijnen repareren in plaats van vervangen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Bespaar kosten door uw kozijnen te laten repareren. Met onze harsreparatie kunnen uw kozijnen langer mee en kunt u de vervanging uitstellen.

Houtrot

Problemen met houten onderdelen zoals kozijnen en deuren ontstaan meestal door houtrot. Nederland kent een vochtig klimaat waardoor gemakkelijk schimmels de kans krijgen het hout aan te tasten. Verwijderen en opvullen van de aangetaste delen is vaak alleen een oplossing als het houtrot in een beginstadium is. Wij adviseren u hoe u houtrot het beste kunt aanpakken.

Uiteraard kunt u ons ook voor kleiner bijschilderwerk inschakelen.

Nieuws/aanbiedingen

15% goedkoper!!!

Hebt u een huis dat ouder is dan 2 jaar? Dan betaalt u geen 21% maar slechts 6% btw. Schilderwerk laten doen is zo wel erg aantrekkelijk door deze overheidsmaatregel. Maak een afspraak

December t/m maart:
recessiekorting

Bent u particulier? Profiteer dan nu. In de maanden december t/m maart betaalt u voor schilderwerk slechts € 28,50 per uur (exclusief 6% btw). Hoe dat gaat? Informeer!

Korting vanaf 20m2

Aanbieding: sauswerk vanaf 20m2 voor € 10,-- per m2 inclusief materiaal en btw.Maak een afspraak

Dakgotenservice

Voorkom lekkages en overstromingen van uw dakgoot en laat uw dakgoten door Burny schoonmaken. Om problemen te voorkomen is het verstandig om uw dakgoten in de periode november-december leeg te laten halen. U kunt er niet zelf bij? Wij nemen ladder of rolsteiger mee.